Γάμος & Βάφτιση

Η ημέρα του γάμου σας ή της βάφτισης του παιδιού σας είναι από τις πιο ξεχωριστές της ζωής σας. Για αυτόν το λόγο τα Παιδικά Πάρτι Nenella Βόλος φροντίζουν να προσφέρουν ένα άψογο αποτέλεσμα στην εκδήλωσή σας.

Οι εμψυχωτές μας θα ευχαριστήσουν με τον καλύτερο τρόπο τους μικρούς σας καλεσμένους και θα δώσουν την ευκαιρία στους γονείς να διασκεδάσουν ξέγνοιαστα καθώς τα παιδιά θα απασχολούνται δημιουργικά και θα ψυχαγωγούνται.

Διαλέξτε όμορφες παρουσίες με ένα αγαπημένο παιδικό ήρωα ή ηρωίδα για την υποδοχή των καλεσμένων στην είσοδο της εκκλησίας και το μοίρασμα μπομπονιέρας.

Ο παιδικός ήρωας υποδέχεται τα παιδιά με χαμόγελο στην εκκλησία, φωτογραφίζεται μαζί τους και παραμένει στο προαύλιο χώρο μέχρι να αρχίσει το μυστήριο. Έπειτα μοιράζει μπομπονιέρες, γλυκά, δωράκια σας ή ότι άλλο εσείς επιθυμείτε.

Επίσης ο ήρωας μπορεί κατά την τέλεση του μυστηρίου να κατασκευάζει υπέροχες μπαλονοκατασκευές σε σχήμα λουλουδάκι, σκυλάκι, σπαθί, ψαράκι κ.α. για όλα τα παιδιά ώστε να τα προσφέρει σαν δώρο μαζί με τις μπομπονιέρες στο τέλος της βάπτισης.

Στη συνέχεια υπάρχει δυνατότητα ψυχαγωγικού προγράμματος. Η εμψυχώτρια μπορεί να διασκεδάσει παιδιά διαφορετικών ηλικιών που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους.

Τα παιδιά απασχολούνται δημιουργικά με δραστηριότητες που προσαρμόζονται με την ηλικία τους, τον αριθμό τους και τον χώρο. Η εμψυχώτρια θα περάσει από τα τραπέζια των καλεσμένων σας για να ενημερώσει γονείς και παιδιά ότι ξεκινάει η παιδική απασχόληση και σε ποιό σημείο θα παίζουν.

Το πρόγραμμα μπορεί να περιλαμβάνει παιχνίδια γνωριμίας, ομαδικά και κινητικά παιχνίδια που εξάπτουν την φαντασία, μουσικοχορευτικούς διαγωνισμούς, θεατρικό παιχνίδι, face painting, κουκλοθέατρο, κυνήγι θησαυρού και ποικιλία κατασκευών.

Μια αγαπημένη δραστηριότητα είναι επίσης ο μπουρμπουληθροχορός όπου τα παιδιά χορεύουν με τις φούσκες!!! Η εμψυχώτρια θα έχει μαζί της μηχάνημα που βγάζει φούσκες.

Παρουσιάζεται από μια ανιματέρ έως 20 παιδιά με στολή της επιλογής σας, στον χώρο της δεξίωσης ή και στην εκκλησία. Για μεγαλύτερο αριθμό παιδιών θα χρειαστεί δεύτερος εμψυχωτής.

ellipsis-v angle-down angle-up instagram youtube facebook-f map-marker-alt phone at key